< Terug

Energie besparen is kinderspel!

De grootste energieverbruiker in een woning is de verwarming. De verwarming is goed voor zo’n 50 tot 75% van het huishoudelijk energieverbruik.
Kies in de eerste plaats voor een zuinige energiebron zoals aardgas. Wanneer je kiest voor een gascondensatieketel van Eco-smart ben je ook zeker van een goed gedimensioneerd en zuinige cv ketel met een goede temperatuurregeling. Je bespaart je al snel 40% op je verwarmingskosten.
Ook voor de bereiding van warm water is er heel veel energie nodig. Met een zonneboiler bespaar je tot 70% op de verwarming van je sanitair warm water.
Of beter nog, kies voor een combinatie van gas en gratis zonne-energie! Met een gascondensatieketel gekoppeld aan een zonneboiler bespaar je extra veel!
De elektriciteitsprijzen zullen de komende jaren niet dalen integendeel ze zullen alleen maar blijven stijgen! Met zonnepanelen bespaar je tot 100% op je elektriciteitsfactuur. Dat is een hoop energie!
Met het ENERGY PACK van  Eco-smart sla je 3 vliegen in 1 slag! Zo heb je zonnepanelen, een zonneboiler en een condensatieketel voor slechts 9.875€ inclusief plaatsing en 6% BTW. Energie besparen was nog nooit zo gemakkelijk!

2 May 2014