Over Eco-smart

Het installatiebedrijf Eco-smart is gespecialiseerd in zonneboilers, zonnepanelen, condensatieketels, warmtepompboilers en renovatiewerken. De installaties worden professioneel en met de uiterste zorg uitgevoerd opdat u maximaal kan genieten van uw investering. De onderneming biedt haar klanten een totaalservice aan, van de adviesfase tot de uitvoering en oplevering met daarna een uitstekende dienst-na-verkoop.

Eco-smart werkt uitsluitend met componenten van bekende Europese merken.

Onze zonneboilers maken gebruik van vlakkeplaat-zonnecollectoren en een duo-vat met een bufferinhoud van 200, 300 of 400 liter. Alle componenten zijn van zeer hoge kwaliteit, van gerenommeerde Europese merken zoals Austria Email, Grundfos, Watt en Resol. Onze zonneboilers zijn volledig TÜV NORD, EN-12975 en Solar Keymark gecertificeerd en voldoen volledig aan alle Europese richtlijnen. Eco-smart geeft 10 jaar garantie op de collectoren, 5 jaar op het opslagvat en 2 jaar op alle andere onderdelen.

Onze zonnepanelen zijn van Recom en Aleo en zijn volledig gecertificeerd en voldoen volledig aan alle Europese richtlijnen. Onze SMA omvormers voldoen volledig aan de Europese normeringen. Eco-smart geeft 10 jaar garantie op de panelen en 5 jaar op de omvormer (uitbreiding mogelijk).

Onze HR Top condensatieketels zijn van Vaillant, een toonaangevende producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw en in Europa uitgegroeid tot een vooruitstrevende en gerespecteerde fabrikant van grote en kleine cv-toestellen. Eco-smart geeft 5 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op alle andere onderdelen.

Onze warmtepompboilers zijn van het merk Ariston, een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld in warmte comfort. De Ariston warmtepompboilers worden gefabriceerd in België. Als u kiest voor een warmtepompboiler van Ariston, dan kiest u voor prestaties en betrouwbaarheid aan de beste prijs. Eco-smart geeft 5 jaar garantie op het vat waarvan 3 jaar omnium van de fabrikant.

Eco-smart is een aangesloten lid is van de beroepsorganisatie Confederatie Bouw. Al meer dan 60 jaar bekommert de Confederatie Bouw zich om al wat reilt en zeilt in en rond de bouwsector. De Confederatie Bouw verenigt meer dan 15.000 aannemers actief in bouw, energie en milieu. Het is de meest representatieve onafhankelijke beroepsorganisatie voor de bouwsector.

aleo150 isonne150 recom150 sma150Logo-grundfos  watt_logo WILO_AG_Logo Logo_Resol Logo-Austria-Emailvaillant_logo ariston_logolid_150