HR condensatieketel

Prijs

PAKKETPRIJS incl 6% btw

3.290,00 €

PROMO-ACTIE * – 500,00 €

U BETAALT

2.790,00 €

*Prijsberekening op basis van een Vaillant ecoTEC pro condensatieketel vc(w) 256 (25 kW) – andere types ook beschikbaar
** Actie geldig zolang de voorraad strekt

In geval van 0% financiering

30% voorschot – te betalen door de klant 837,00 €
70% saldo – financiering aan 0% JKP 1.953,00 €

Maandelijkse aflossing op 12 maanden

162,80 € / maand

Sparen of investeren?

Sparen of investeren in een HR-Top condensatieketel?

INVESTERING

INVESTERINGSPLAN

LOOPTIJD

UW OPBRENGST

2.790,00 € Spaarrekening 1,6% 15 jaar 3.540,00 €
HR-Top condensatieketel 15 jaar

12.071,00 €

* Berekening op basis van energieprijs aan 0,065 €/kWh incl. prijsstijging van 5% per jaar + verbruik doorsnee gezin.

Wat zit er in de installatie?

 • Condensatieketel van Vaillant – ecoTEC pro vc(w) 256 (25 kW) – andere types ook beschikbaar
 • Modulerende thermostaat
 • Rookgasafvoer
 • Overige componenten
 • Installatie en indienststelling

UW voordelen?

 • Een duurzame rendabele oplossing: bespaar jaarlijks tot 40% op energiekosten voor verwarming en warm water
 • Een complete energiezuinige installatie: condensatieketel met HR Top label
 • Als u tegenwoordig kiest voor een verwarmingsketel of gasketel, dan wordt dit meestal een nieuw type HR top condensatieketel. Deze nieuwe types verbruiken veel minder energie, en kunnen u dus veel voordeel opleveren. Deze ketels hebben een zeer hoogrendement  tot wel 109%. Op deze manier kan er dus veel energie bespaard worden, en draagt u bij aan een beter milieu. Minder verbruik zorgt vanzelfsprekend ook voor minder uitstoot van CO2.

  Onze gasketels van het Europese merk Vaillant worden vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen, en zorgen voor jarenlang plezier in uw woonst. Stap dus nu over op een nieuwe verwarmingsketel en maak gebruik van onze scherpe promotie tarieven. Wij kunnen uw verwarmingsketel zeer snel bij u leveren zodat u direct kunt besparen. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvende offerte op maat op!

  Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring wordt de nieuwe condensatieketel door het Eco-smart team geplaatst in uw woning en kunt u direct genieten van het comfort dat deze gasketel te bieden heeft. Ook voor het onderhoud van de ketel bent u bij ons aan het juiste adres, zo blijft uw ketel nog jarenlang in top conditie verkeren.

Technische info

condenstatieketel Vaillant Ecotec
Bekijk brochure

Hoog Rendement Condensatieketels
Voor het verwarmen van uw woning en het verkrijgen van warm water gebruikt u waarschijnlijk een CV ketel. Dit is over het algemeen direct uw grootste kostenpost op het gebied van energie. Het verwarmen van uw woning en het opwarmen van het warme water kost namelijk veel energie (gas). En met de huidige energieprijzen in België kan dit flink oplopen. De energieprijzen in ons land behoren namelijk tot één van de hoogsten in Europa.

Daarom overwegen veel mensen om over te stappen naar een condensatieketel. Dit is een nieuw type ketel die veel efficiënter omgaat met het gas. Het rendement is daardoor ook vele malen hoger. Het rendement is tot 109% hoger ten opzichte van verouderde ketels, wat een aanzienlijk verschil maakt. Dat merkt u in uw portemonnee.

Tot wel 109% rendement

De verouderde ketels kunnen slechts een rendement realiseren van 70%. U verbruikt dus met een condensatieketel veel minder gas om dezelfde hoeveelheid energie te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat u tot een stuk minder gaat betalen aan uw energieleverancier. Daarnaast helpt u mee aan een beter milieu doordat er minder fossiele brandstoffen worden verbruikt. Zo draagt u bij aan de wereld van morgen.

Naast het besparen van energie is een ander voordeel van een condensatieketel dat het water sneller opwarmt, wat zorgt voor meer comfort en waterbesparing. U zult dus minder lang hoeven wachten totdat de douche warm is. Wel zo prettig natuurlijk.

De condensatieketels van Eco-smart zijn zeer degelijk. Er wordt alleen met het Duitse kwaliteitsmerk Vaillant gewerkt. Dit merk is al 135 jaar op de markt, en is de marktleider in Europa op het gebied van verwarmingsketels. Zo weet u zeker dat uw condensatieketel van hoge kwaliteit is en jaren mee zal gaan. Wij geven u graag advies over de aanschaf.

De installatie van de condensatieketel wordt altijd uitgevoerd door professionals uit ons team. Na de installatie krijgt u uiteraard uitleg over de werking van de ketel en is er ruimte om vragen te stellen. Daarna kunt u direct gebruik gaan maken van uw nieuwe ketel, en starten met energie besparen! Door deze besparingen kan een nieuwe en zuinigere ketel zichzelf op de lange termijn terugverdienen.

Als u ook een Vaillant ketel van kwaliteit wilt in uw woning, dan bent u bij  Eco-smart aan het juiste adres. Vult u hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden