hybride warmtepompboiler

Prijs

PAKKETPRIJS incl 6% btw

6.790,00 €

PROMO-ACTIE * – 1000,00 €

U BETAALT

5.790,00 €

Premie Eandis/Infrax (Eco-smart doet uw premieaanvraag) – 2.585,00 €
Premie gemeente (gemiddeld 250€) – 250,00 €

NETTO TOTAAL

2.955,00 €

* Actie geldig zolang de voorraad strekt

In geval van 0% financiering

30% voorschot – te betalen door de klant 1.737,00 €
70% saldo – financiering aan 0% JKP 4.053,00 €

Maandelijkse aflossing op 12 maanden

337,80 € / maand

Sparen of investeren?

Sparen of investeren in een warmtepompboiler Hybride-pack?

INVESTERING

INVESTERINGSPLAN

LOOPTIJD

UW OPBRENGST

2.995,00 € Spaarrekening 1,6% 25 jaar 4.394,00 €
Hybride-pack 25 jaar

12.764,00 €

* Berekening op basis van energieprijs aan 0,065 €/kWh incl. prijsstijging van 5% per jaar + verbruik doorsnee gezin.

Wat zit er in de installatie?

  • 2 vlakkeplaatcollectoren (5,28 m2)
  • Regelaar van Resol
  • 250L NUOS warmtepompboiler van Ariston
  • Overige componenten
  • Installatie en indienststelling

Wat zijn UW voordelen?

  • Een duurzame rendabele oplossing: bespaar jaarlijks tot 100% op energiekosten voor warm water met een warmtepompboiler
  • Optimale naverwarming: een boiler met geïntegreerde warmtepomp
  • Een complete energiezuinige installatie: zonnecollectoren + warmtepompboiler
  • Tot 50% premie op de investering in een hybride-pack

Technische info

Ariston-warmtepompboiler-NUOS-1
Bekijk brochure

Hybride-pack warmtepompboiler
De warmwatervoorziening in een woning is belangrijk voor het comfort. Zo kunt u een warme douche of heet bad nemen om een heerlijk te ontspannen na een drukke werkdag. Wanneer een woning geen eigen CV ketel heeft (bijvoorbeeld in een appartement) dan is er vaak een elektrische boiler aanwezig. Deze boiler bevat water wat wordt opgewarmd door een elektrisch warmte element. Deze manier van opwarmen is vrij inefficiënt en kost dan ook veel stroomkosten.

Zeker als er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van warm water, kunnen de energiekosten voor uw elektrische boiler flink oplopen.  Met de alsmaar stijgende energietarieven in België is er dan ook steeds meer interesse in een nieuw type duurzame boiler, namelijk de warmtepompboiler. Hiermee kan een flinke kostenbesparing worden gerealiseerd. Eco-smart is de specialist op het gebied van warmtepompboilers.
Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan, en vervang uw energieverslindende elektrische boiler voor een energiebesparende warmtepompboiler!

Aanzienlijke besparing met een warmtepompboiler tot wel 75%!

Het doel van het overstappen op een duurzame warmtepompboiler is natuurlijk om zoveel mogelijk energie en dus kosten te kunnen besparen. In vergelijking met een reguliere elektrische boiler kunt u tot wel 75% energie besparen op uw warm water. Naast kostenbesparing, stoot u daarnaast veel minder CO2 uit. U bent dus buitengewoon groen bezig met een warmtepompboiler van Eco-smart!

Hoe werkt het?

Alhoewel de kostenbesparing op het warme water voor de meeste mensen doorslaggevend is, kan het toch interessant zijn om te weten hoe deze besparing nu precies kan worden gerealiseerd. De boiler bevat zeer geavanceerde techniek die ervoor zorgt dat er warmte uit de lucht kan worden onttrokken. De lucht uit de omgeving wordt samengeperst en hierdoor stijgt de warmte van de lucht.

Deze warmte wordt vervolgens middels een warmtewisselaar in de warmtepompboiler afgegeven aan het water, wat kan worden gebruikt om mee te douchen of een bad te nemen. De boiler zit dus nog steeds in het stopcontact en maakt gebruik van elektriciteit. Het grote verschil zit hem in het gebruik van deze elektriciteit. Waar de reguliere elektrische boiler deze elektriciteit gebruikt om het water op te warmen, gebruikt de warmtepompboiler dit juist om de lucht samen te persen. Dit is een wezenlijk verschil, wat voor besparingen tot wel 75% kan zorgen! Wanneer uw woning tevens is voorzien van zonnepanelen, kunt u zelfs geheel energieneutraal uw water opwarmen.

Wilt u ook aanzienlijk besparen op uw energiekosten? Dan is een warmtepompboiler een zeer goede keuze.  Eco-smart levert boilers van zeer hoge kwaliteit. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat op.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden