zonnepanelen

Prijs

PAKKETPRIJS incl 6% btw

6.090,00 €

PROMO-ACTIE * – 500,00 €

U BETAALT

5.590,00 €

* Actie geldig zolang de voorraad strekt.

In geval van 0% financiering

30% voorschot – te betalen door de klant 1.677,00 €
70% saldo – financiering aan 0% JKP 3.913,00 €

Maandelijke aflossing op 12 maanden

326,10 € / maand

Sparen of investeren?

Sparen of investeren in een zonnepanelen?

INVESTERING

INVESTERINGSPLAN

LOOPTIJD

UW OPBRENGST

5.590,00 € Spaarrekening 1,6% 25 jaar 8.313,00 €
Zonnepanelen 25 jaar

27.484,00 €

* Berekening op basis van energieprijs aan 0,23 €/kWh incl. prijsstijging van 5% per jaar + rendementsvermindering zonnecel van 0,8%/jaar + verbruik doorsnee gezin.

Wat zit er in de installatie?

  • 12 zonnepanelen van RECOM (3120 Wp)
  • Omvormer van SMA
  • Overige componenten
  • Installatie en indienststelling

Wat zijn UW voordelen?

  • Een duurzame rendabele oplossing: bespaar jaarlijks tot 100% op energiekosten voor elektriciteit
  • Een complete energiezuinige installatie: gratis elektriciteit dankzij de zon

Zonnepanelen
In België zijn de prijzen voor elektriciteit één van de hoogsten van Europa. Daarnaast stijgen deze prijzen ieder jaar opnieuw. Veel mensen zouden dan ook graag deze kosten meer beheersbaar maken. Met zonnepanelen is het mogelijk om uw eigen energie op te wekken.

Zo kunt u dus voor uw eigen energie gaan zorgen. Dat kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen. De zon is immers voor iedereen beschikbaar. Daarnaast is het opwekken van uw eigen energie ook beter voor het milieu. Alleen maar voordelen dus!
De zonnepanelen worden in België steeds populairder. Daarnaast zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest op dit gebied. De zonnepanelen prijzen zijn ook flink gedaald, en dit maakt dat het alleen nog maar interessanter voor u wordt.

Het is wel belangrijk dat u zonnepanelen van goede kwaliteit aanschaft. Bij Eco-smart werken wij enkel met zonnepanelen van kwaliteit die voldoen aan de Europese normen. Omdat wij een goed product leveren waar wij achter staan, geven wij 10 jaar garantie op de panelen en 5 jaar op de omvormer. Daarnaast is het mogelijk om een verlengde garantie af te sluiten voor nog meer zekerheid.

Met zonnepanelen kunt u in uw eigen energiebehoefte voorzien. Geen kosten meer betalen voor elektriciteit dankzij de zon die voor iedereen gratis beschikbaar is. De panelen gaan met gemak 20 jaar mee, en zijn dus echt een investering in uw woning. U kunt de investering binnen enkele jaren al terug verdienen.
De installatie van de zonnepanelen wordt bij Eco-smart altijd uitgevoerd door ervaren monteurs op dit gebied. Na de installatie wordt u uitgelegd hoe alles precies werkt, zodat u geheel op de hoogte bent.

Als u zonnepanelen van kwaliteit wilt dan bent u bij Eco-smart Installations aan het juiste adres. Vult u hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte op maat. Er zijn tevens mogelijkheden voor een financiering. Zo hoeft u de investering niet in één keer te doen, maar kunt u dit spreiden over meerdere maanden.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden